1053.Budapest, Ferenciek ere 5.   Telefon: +36-1/3171 644   E-mail: pegazus@pegazus.hu
Gondos előkészítés, gondtalan utazás.

New York magyar idegenvezetéssel

 

 

Itt a nyár, szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani egy izgalmas úti célt. New Yorkot kicsit másképp fedezhetjük fel, mint a szokványos turisták. Visszacsöppenhetünk az aranykorba, nagy Gatsby világába. Így nem csak a modern New Yorkot, hanem a 20-as évek Amerikáját is megismerhetjük.

 

 

 

NEW YORK MAGYAR IDEGENVEZETÉSSEL

 

 2017. szeptember 21 – 26. és október 28 - november 2.

 

1. nap: repülés New Yorkba egy átszállással, érkezés az esti órákban. A repülőtéren talál-kozó a magyar idegenvezetővel, transzfer a szállodába.


2. nap: 8 órás városnézés helyi tömegközlekedéssel és gyalogosan. Megtekintetésre kerülő látnivalók: Central Park, Times Square, Pann Station, Empire State Building, Wall Street, Battery Park, Brooklyn Bridge, Ellis Island (Szabadság-szobor).  3 fogásos ebéd egy tipikus New York-I étteremben. (R, E)


3. nap: Fakultatív program: Philadelphia városnézés és látogatás egy amish közösségnél. Az egész napos program során megtekintjük Philadelphia legfontosabb látnivalóit: Chinatown,  Benjamin Franklin Parkway, Liberty Bell, Independence Hall, majd tovább utazunk a Lancaster vidékre. Ellátogatunk egy amish farmra, megismerkedünk  életformájukkal, a helyi piacon pedig hagyományos módon előállított termékeikből vásárolhatunk. 3  fogásos vacsora egy tipikus helyi étteremben.  ( R, V )


4. nap: Fakultatív kirándulás a Nagy Gatsby film színhelyére, Long Islandre  Az ún. Gold Coast-on ellátogathatunk  két Mansion megtekintésével. Az 1920-as években az újgazdagok hí-valkodó, fényűzó palotákat építettek, ahol patakokban folyat a pezsgő és szólt a jazz.  A paloták némelyike ma is látogatható és betekintést nyerhetünk általuk az Aranykorba.  Southampton a gazdagok kedvelt nyári üdülőhelye, ahol nyaranta pezsgő élet folyik, Sag Harbour pedig kedvelt kirándulóhely, ahol akár kedvezményesen vásárolhatunk.  3 fogásos vacsora a Hard Rock Café étteremben. (R, V)


5. nap: szabad program, vásárlás, délután transzfer a repülőtérre, repülés Budapestre egy átszállással (éjszaka a repülőn).

 

Hosszabbítási lehetőségek:  Toronto és Niagara vízesés, vagy pihenés, fürdés Miami Beach-en, vagy Hawaii-n, ahol helyi magyar idegenvezetők rendelkezésre állnak.

 

 

Részvételi díj:   349.000 Ft / fő + repülőjegy 169.000 Ft/főtől
                             Gyerek (szülőkkel egy szobában) 195.000 Ft / fő + repülőjegy

 

 

Részvételi díj tartalmazza:


- 4 éjszaka szállás Manhattan-ben jó minőségű középkategóriás hotelben büfé reggelivel,

- transzfer repülőtér – szálloda – repülőtér között,

- programok, városnézések magyar nyelvű idegenvezetéssel a leírás szerint,

- hajójegy Ellis Island-re,

- belépő a Szabadság szoborhoz (kilátóhoz külön fizetendő, belépőjegy az Empire State Building kilátóba.

- 1 ebéd, 2 vacsora.

 

 

 

Részvételi díj nem tartalmazza:

 

- Repülőjgy 169.000 Ft/főtől,

- Fakultatív programok,

- Metrójegyek (kb. 10-15 USD/fő),

- Szabadság szobor kilátója,

- borralvaló,

- személyes kiadások.
 

 

 

 

Jelentkezés és felvilágosítás:


Pegazus Sport Tours Kft. 1053. Budapest, Ferenciek tere 5.
gyongyver@pegazus.hu
Telefon: 3171-644 / 222.