1053.Budapest, Ferenciek ere 5.   Telefon: +36-1/3171 644   E-mail: pegazus@pegazus.hu
Gondos előkészítés, gondtalan utazás.

Amazónia

Az Amazonas vidékén a levegő mindig forró és rendkívül párás. Ideális régió mindazoknak, akik a természettel közeli kapcsolatot keresik a világ legnagyobb esőerdőjében. 1850 óta Manaus a dzsungel fővárosa, ahol a legfőbb bevételi forrást a gumifa ültetvények adják. Innen indulnak a folyón át az esőerdő belsejébe a turista csoportok, hogy részt vegyenek izgalmas kaland túrájukon.

 

 

 

Dzsungeltúra program Ariau Amazon Towers:


1.nap: 8:00-kor indulás Manausból a 2 órás amazonasi hajóútra. Ebéd után látogatás egy indián faluban.


2.nap: gyalogtúra a dzsungelben, piranha horgászat és éjszakai aligátor (kajmán) les.


3.nap: kora reggel az ébredő dzsungel felfedezésére lesz lehetőség, 14.00 órakor visszautazás Manaus-ba, vagy a repülőtérre.Dzsungeltúra program Amazon Village:1.nap: 8:30-kor indulás Manausból a 2 és félórás hajóútra. A hajóra maximum 5 kg poggyász vihető fel, a nagyobb csomagot Manausban biztonságos tárolóban, vagy a hotelben lehet hagyni. Délután szabad, este aligátorles.


2.nap: séta a dzsungelben, délután motoros kenuval kirándulás a tavon és egy helyi település felkeresése.


3.nap: reggeli után visszautazás Manausba (érkezés délben).

Mivel a program reggel indul, ezért az azt megelőző éjszakára a Tropical Manaus hotelben helyezzük el utasainkat.

 

 

Amazon Village***
 
 
Manaustól 30 km-re, egy keskeny tó partján fekvő hangulatos szálloda. Manaus kikötőból 2 és félórás hajóúttal lehet eljutni, maga az utazás is egy külön élmény: a hajó keresztül halad a 3 folyó torkolatán is. Hála a savas víznek, nem kell fertőzést, megbetegedést okozó szúnyogoktól tartani.
 

Szolgáltatások: étterem és bár, tágas recepció és hall, napozó terasz.
Szobák: különálló bungalók terasszal és függőággyal, két különálló ágy, fürdőszoba zuhannyal és WC-vel. Áram szolgáltatás nincs, a világítás este korlátozott ideig üzemel.
Ellátás: teljes ellátás (napi háromszori étkezés és napközbeni snack ételek a helyi konyha ízeiből).

 
 

 

 

Tropical Manaus Ecoresort*****

 

 

 

 

 

A luxusszálloda a brazil esőerdő kapujában, Manaus belvárosától 10 km-re található. A kényelmes elhelyezést kedvelőknek ideális kiindulóhely Amazónia növény- és állatvilágának megismeréséhez.

 

Szolgáltatások: éttermek, bárok, sportolási lehetőségek, medencék, fitness, business center, pénzváltás, üzletek, WIFI, szobaszervíz, éjszakai bár.


Szobák: kényelmes szobák légkondicionálással, TV-vel, telefonnal, minibárral, széffel, teljesen felszerelt fürdőszobával ellátva.


Ellátás: reggeli.